Απεργία Εκπαιδευτικών / Πρωτοφανής απόφαση του προϊστάμενου της ΔΔΕ Χανίων να / Είχε κλείσει το κέντρο της αθήνας.

Αν υπάρχει ένα μήνυμα είναι ότι 6.100 σχολικές μονάδες έχουν προχωρήσει ήδη στην αξιολόγηση», σχολίασε ο γιάννης οικονόμου με αφορμή το . Οι εκπαιδευτικοί έδωσαν τη δική τους . Μαζική και με παλμό η πορεία για την αξιολόγηση (photos/video). Μεγαλειώδες και με παλμό το συλλαλητήριο των . Σύμφωνα με τις πληροφορίες που συγκέντρωσε το karditsalive.net από την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση, στους μεν δασκάλους και .

Επικαιρότητα και άρθρα για απεργία εκπαιδευτικών. ΧÎ'ΥΤΕΙÎ' 2 - Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. "Κώστας Σωτηρίου
ΧÎ'ΥΤΕΙÎ' 2 - Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. "Κώστας Σωτηρίου from www.syllogosksotiriou.gr
Αν υπάρχει ένα μήνυμα είναι ότι 6.100 σχολικές μονάδες έχουν προχωρήσει ήδη στην αξιολόγηση», σχολίασε ο γιάννης οικονόμου με αφορμή το . Οι εκπαιδευτικοί έδωσαν τη δική τους . Σύμφωνα με τις πληροφορίες που συγκέντρωσε το karditsalive.net από την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση, στους μεν δασκάλους και . Μαζική και με παλμό η πορεία για την αξιολόγηση (photos/video). Μεγάλη συγκέντρωση στην αλεξάνδρας, κλειστά και τα δύο ρεύματα στο ύψος του εφετείου (εικόνες, βίντεο). Συγκέντρωση 11:00 στο εφετείο αθηνών, όπου θα συζητηθεί η εφεση υπαιθ για την αξιολόγηση. Επικαιρότητα και άρθρα για απεργία εκπαιδευτικών. Σε εξέλιξη είναι το συλλαλητήριο των εκπαιδευτικών που τώρα βρίσκεται στην βουλή, οι οποίοι πραγματοποιούν 24ωρη απεργία αντιδρώντας στην .

Μεγάλη συγκέντρωση στην αλεξάνδρας, κλειστά και τα δύο ρεύματα στο ύψος του εφετείου (εικόνες, βίντεο).

Σε εξέλιξη είναι το συλλαλητήριο των εκπαιδευτικών που τώρα βρίσκεται στην βουλή, οι οποίοι πραγματοποιούν 24ωρη απεργία αντιδρώντας στην . Μαζική και με παλμό η πορεία για την αξιολόγηση (photos/video). Δευτέρα, 11 οκτωβρίου 2021, 11:48. Είχε κλείσει το κέντρο της αθήνας. Συγκέντρωση 11:00 στο εφετείο αθηνών, όπου θα συζητηθεί η εφεση υπαιθ για την αξιολόγηση. Αν υπάρχει ένα μήνυμα είναι ότι 6.100 σχολικές μονάδες έχουν προχωρήσει ήδη στην αξιολόγηση», σχολίασε ο γιάννης οικονόμου με αφορμή το . Επικαιρότητα και άρθρα για απεργία εκπαιδευτικών. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που συγκέντρωσε το karditsalive.net από την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση, στους μεν δασκάλους και . Κανονικά η 24ωρη απεργία των εκπαιδευτικών πε και δε τη δευτέρα 11 του οκτώβρη. Μεγάλη συγκέντρωση στην αλεξάνδρας, κλειστά και τα δύο ρεύματα στο ύψος του εφετείου (εικόνες, βίντεο). Μεγαλειώδες και με παλμό το συλλαλητήριο των . Οι εκπαιδευτικοί έδωσαν τη δική τους .

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που συγκέντρωσε το karditsalive.net από την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση, στους μεν δασκάλους και . Μεγαλειώδες και με παλμό το συλλαλητήριο των . Αν υπάρχει ένα μήνυμα είναι ότι 6.100 σχολικές μονάδες έχουν προχωρήσει ήδη στην αξιολόγηση», σχολίασε ο γιάννης οικονόμου με αφορμή το . Μαζική και με παλμό η πορεία για την αξιολόγηση (photos/video). Δευτέρα, 11 οκτωβρίου 2021, 11:48.

Δευτέρα, 11 οκτωβρίου 2021, 11:48. Î'ξιολόγηση: Την απεργία-αποχή συνεχίζουν οι εκπαιδευτικοί
Î'ξιολόγηση: Την απεργία-αποχή συνεχίζουν οι εκπαιδευτικοί from www.alfavita.gr
Σε εξέλιξη είναι το συλλαλητήριο των εκπαιδευτικών που τώρα βρίσκεται στην βουλή, οι οποίοι πραγματοποιούν 24ωρη απεργία αντιδρώντας στην . Μαζική και με παλμό η πορεία για την αξιολόγηση (photos/video). Μεγαλειώδες και με παλμό το συλλαλητήριο των . Αν υπάρχει ένα μήνυμα είναι ότι 6.100 σχολικές μονάδες έχουν προχωρήσει ήδη στην αξιολόγηση», σχολίασε ο γιάννης οικονόμου με αφορμή το . Δευτέρα, 11 οκτωβρίου 2021, 11:48. Επικαιρότητα και άρθρα για απεργία εκπαιδευτικών. Κανονικά η 24ωρη απεργία των εκπαιδευτικών πε και δε τη δευτέρα 11 του οκτώβρη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που συγκέντρωσε το karditsalive.net από την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση, στους μεν δασκάλους και .

Οι εκπαιδευτικοί έδωσαν τη δική τους .

Μεγάλη συγκέντρωση στην αλεξάνδρας, κλειστά και τα δύο ρεύματα στο ύψος του εφετείου (εικόνες, βίντεο). Σε εξέλιξη είναι το συλλαλητήριο των εκπαιδευτικών που τώρα βρίσκεται στην βουλή, οι οποίοι πραγματοποιούν 24ωρη απεργία αντιδρώντας στην . Σύμφωνα με τις πληροφορίες που συγκέντρωσε το karditsalive.net από την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση, στους μεν δασκάλους και . Οι εκπαιδευτικοί έδωσαν τη δική τους . Κανονικά η 24ωρη απεργία των εκπαιδευτικών πε και δε τη δευτέρα 11 του οκτώβρη. Αν υπάρχει ένα μήνυμα είναι ότι 6.100 σχολικές μονάδες έχουν προχωρήσει ήδη στην αξιολόγηση», σχολίασε ο γιάννης οικονόμου με αφορμή το . Επικαιρότητα και άρθρα για απεργία εκπαιδευτικών. Δευτέρα, 11 οκτωβρίου 2021, 11:48. Είχε κλείσει το κέντρο της αθήνας. Μαζική και με παλμό η πορεία για την αξιολόγηση (photos/video). Συγκέντρωση 11:00 στο εφετείο αθηνών, όπου θα συζητηθεί η εφεση υπαιθ για την αξιολόγηση. Μεγαλειώδες και με παλμό το συλλαλητήριο των .

Μαζική και με παλμό η πορεία για την αξιολόγηση (photos/video). Σύμφωνα με τις πληροφορίες που συγκέντρωσε το karditsalive.net από την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση, στους μεν δασκάλους και . Επικαιρότητα και άρθρα για απεργία εκπαιδευτικών. Μεγαλειώδες και με παλμό το συλλαλητήριο των . Αν υπάρχει ένα μήνυμα είναι ότι 6.100 σχολικές μονάδες έχουν προχωρήσει ήδη στην αξιολόγηση», σχολίασε ο γιάννης οικονόμου με αφορμή το .

Μεγαλειώδες και με παλμό το συλλαλητήριο των . ΧÎ'ΥΤΕΙÎ' 2 - Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. "Κώστας Σωτηρίου
ΧÎ'ΥΤΕΙÎ' 2 - Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. "Κώστας Σωτηρίου from www.syllogosksotiriou.gr
Οι εκπαιδευτικοί έδωσαν τη δική τους . Μαζική και με παλμό η πορεία για την αξιολόγηση (photos/video). Είχε κλείσει το κέντρο της αθήνας. Επικαιρότητα και άρθρα για απεργία εκπαιδευτικών. Σε εξέλιξη είναι το συλλαλητήριο των εκπαιδευτικών που τώρα βρίσκεται στην βουλή, οι οποίοι πραγματοποιούν 24ωρη απεργία αντιδρώντας στην . Σύμφωνα με τις πληροφορίες που συγκέντρωσε το karditsalive.net από την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση, στους μεν δασκάλους και . Μεγάλη συγκέντρωση στην αλεξάνδρας, κλειστά και τα δύο ρεύματα στο ύψος του εφετείου (εικόνες, βίντεο). Δευτέρα, 11 οκτωβρίου 2021, 11:48.

Κανονικά η 24ωρη απεργία των εκπαιδευτικών πε και δε τη δευτέρα 11 του οκτώβρη.

Οι εκπαιδευτικοί έδωσαν τη δική τους . Μαζική και με παλμό η πορεία για την αξιολόγηση (photos/video). Δευτέρα, 11 οκτωβρίου 2021, 11:48. Σε εξέλιξη είναι το συλλαλητήριο των εκπαιδευτικών που τώρα βρίσκεται στην βουλή, οι οποίοι πραγματοποιούν 24ωρη απεργία αντιδρώντας στην . Είχε κλείσει το κέντρο της αθήνας. Συγκέντρωση 11:00 στο εφετείο αθηνών, όπου θα συζητηθεί η εφεση υπαιθ για την αξιολόγηση. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που συγκέντρωσε το karditsalive.net από την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση, στους μεν δασκάλους και . Κανονικά η 24ωρη απεργία των εκπαιδευτικών πε και δε τη δευτέρα 11 του οκτώβρη. Μεγαλειώδες και με παλμό το συλλαλητήριο των . Επικαιρότητα και άρθρα για απεργία εκπαιδευτικών. Μεγάλη συγκέντρωση στην αλεξάνδρας, κλειστά και τα δύο ρεύματα στο ύψος του εφετείου (εικόνες, βίντεο). Αν υπάρχει ένα μήνυμα είναι ότι 6.100 σχολικές μονάδες έχουν προχωρήσει ήδη στην αξιολόγηση», σχολίασε ο γιάννης οικονόμου με αφορμή το .

Απεργία Εκπαιδευτικών / Πρωτοφανής απόφαση του προϊστάμενου της Î"Î"Ε Χανίων να / Είχε κλείσει το κέντρο της αθήνας.. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που συγκέντρωσε το karditsalive.net από την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση, στους μεν δασκάλους και . Επικαιρότητα και άρθρα για απεργία εκπαιδευτικών. Είχε κλείσει το κέντρο της αθήνας. Μαζική και με παλμό η πορεία για την αξιολόγηση (photos/video). Συγκέντρωση 11:00 στο εφετείο αθηνών, όπου θα συζητηθεί η εφεση υπαιθ για την αξιολόγηση.